opiOM.net

Version complète : Lorik Cana à l'OM : Présentation à la Commanderie cet après-midi
Vous consultez actuellement la version basse qualité d’un document. Voir la version complète avec le bon formatage.
Pages : 1 2 3 4 5 6
Citation article 365 cf Cana...

iSo a écrit :et hop une petite affaire de plus

étonnant ! la nouvelle a disparu du site de 365 !... et n'est reprise nulle part ailleurs ! C'est nul ! Crylol

De là à imaginer un coup de fil de... :boxe: ou de... :rld

Banned Patrick Chesne Capo RDV au coin des Cana... arhhh ! :paysan:
Pape diouf qui se fait mousser...ça fait un mouss diouf?Laugh
Laugh
A propos du match d'hier soir.

[Image: kokasportishqiptar.jpg]

Ndryshuar: E Marte,18 Tetor 2005 | Nr. 101 (107)
Gazeta më e madhe Sportive në Shqipëri - Botues: Koço Kokëdhima
--------------------------------------------------------------------------

Sot do të luhet sfida klasike e Ligës 1, e cila ka humbur diçka nga prestigji i së kaluarës 16-10-2005

Marsejë-PSG, "derbi" i Francës

Fation Shehu

[Image: cana17102005.jpg]
Hakmarrja e Canës, gol PSG-së

Kampionati francez do të dhurojë të dielën një përballje shumë spektakolare, kur Marseja do të përballet me PSG-në në stadiumin Velodrom. Edhe pse asnjë nga të dyja ekipet nuk e ka fituar kampionatin prej më shumë se dhjetë vitesh, ajo ngelet një përballje midis klubeve më të famshme në Francë. Mesfushori i PSG-së, Eduard Sise, mendon se atmosfera ka ndryshuar në të ashtuquajturin "derbi". "Në të kaluarën, kjo ishte ndeshja kryesore në kampionat. Më pas, me kalimin e kohës, vinin duke u pakësuar parisienët te PSG-ja dhe marsejezët te Marseja. Kjo gjë e ulte tensionin në fushë, - shpjegoi Sise. - Më parë shikonin luftë midis tifozëve nëpër rrugë, ndërsa tani kalohet si një ndeshje e zakonshme. Tani tifozët janë më gjakftohtë dhe dinë se si të sillen në ndeshje më shumë të rëndësishme." Ndeshja midis dy ekipeve premton spektakël, duke qenë se lojtarët e tyre janë emra të mëdhenj të futbollit botëror. Të dyja klubet janë shumë mirë nga gjendja financiare dhe si rrjedhojë sjellin në ekip lojtarë të klasit të lartë. Gjithsesi, PSG-ja do të vuajë disa mungesa të dielën. Portieri Lionel Letizi do të mungojë, për shkak të dëmtimit në kofshë, ndërsa Sise dhe sulmuesi Pauleta do të mungojë për shkak të pezullimit. Ndërkohë, zyrtarë të ekipit të PSG-së u tremben shumë përplasjeve midis grupeve të tifozëve, të cilat kanë shkaktuar gjakderdhje kohët e fundit. Duke qenë se Marseja dhe PSG-ja janë ekipe me tifozë shumë të çrregullt, duhen marrë masa për parandalimin e përplasjeve. Vetëm një muaj, policia e Parisit arrestoi 85 pesë persona, të cilët kishin marrë pjesë në përplasjen midis grupit të tifozëve të PSG-së dhe Nantës. "Nuk është as hera e parë dhe as e fundit që ka pasur përplasje midis tifozëve në rrugët e qytetit, të cilat kanë shkaktuar viktima. Akte të tilla duhen parandaluar, pasi sjellin shumë dëme," - tha shefi ekzekutiv i komunikimit pranë klubit të PSG-së, Zhan-Filip D'Halivil. Për më tepër, D'Halivili ka folur me të dyja grupet rivale, duke u munduar që të mos kenë probleme me njëri-tjetrin. Ai ka udhëtuar gjithashtu edhe në Marsejë, ku ka folur me zyrtarët e policisë duke kërkuar ndihmën e tyre. Edhe presidenti i klubit të PSG-së, Pierr Blajo, ka folur në këtë aspekt, duke u bërë apel tifozëve. "Imazhi i klubit duhet respektuar. Futbolli zhvillohet për të dhuruar spektakël dhe jo për gjakderdhje. Ne po bëjmë të pamundurën që të mbajmë çdo gjë nën kontroll," - tha ai.

http://www.sportishqiptar.com.al/

:Pixie
Un traducteur please Gateux
Nasri a le même profil que Grace Jones dans la vieille pub Perrier Prop
Nil Sanyas a écrit :Un traducteur please Gateux
J'ai quelques notions d'Albanais ,normal !Prop

Ils disent que devant une foule en délire l'OM à battu le PSG blabla

Et ils parlent notamment de l'épisode de l'ammoniac entre autre ...ç'était tellement parfais qu'il recherche notamment du Gaz sarin ou voir moutarde pour les prochains matchs à domicile :ange:
Le pSG cherche un milieu défensif ?34

MDR Clap
Pages : 1 2 3 4 5 6